“Een kookboek” van de Vlaamse chef Seppe Nobels is ideaal voor mensen die echt lekkere groentegerechten willen maken,  maar niet persé vegetarisch. Er staan genoeg gerechten in met vis, gevogelte en vlees,  maar de hoofdrol is altijd weggelegd voor de groenten.

Seppe Nobels staat met restaurant Graanmarkt 13 in Antwerpen al jaren in de top tien van beste groenterestaurants ter wereld. Dit boek is het resultaat van tien jaar koken, zowel thuis als in de restaurants waar Seppe Nobels werkte.

Hij verzamelde 450 recepten die iedereen gemakkelijk in zijn eigen keuken kan klaarmaken. Door ze met zo veel mogelijk mensen te delen, wil de auteur onze culinaire klassiekers niet alleen bewaren, maar ook ‘vergroenen’. Alle recepten in dit unieke boek krijgen bovendien een NutriScore®. Dit systeem werd door voedingsexperts ontwikkeld en toont in een oogopslag of een product of recept goed voor je is of dat je er beter met mate van eet.

(Helaas kwamen we er te laat achter dat we het strooisel van geraspte bloemkool met knoflookolie en citroen  vergeten waren. Het daslookbloempje ter garnering was dan wel weer onze eigen inbreng. )

€ 45,-
Bestel nu !

Comments are closed.