“Een goede thriller en een goede roman komen volgens mij dicht bij elkaar. Een spanningsboog heb je in elk goed boek. Alleen drijft een thriller nog meer op die spanning. De spanning die je in een thriller per definitie hebt, is een mooi middel om de lezer van pagina naar pagina te sleuren. Tegelijkertijd schrijf je natuurlijk gewoon een roman.”

thrillerauteur Michael Berg

De Plotters - Un-Su Kim

Als kleine jongen werd Reseng geadopteerd door de misdadiger ‘Oude Wasbeer’. Ze woonden in diens bibliotheek, omringd door boeken die niemand ooit las en waar het krioelde van de moordenaars, huurlingen en premiejagers. Voor de Koreaanse schrijver Un-su Kim betekende De Plotters zijn internationale doorbraak. Inmiddels zijn ook de filmrechten verkocht.

Rose Gold Watts dacht dat ze al achttien jaar ziek was. Ze dacht dat ze de voedingssonde, de operaties, de rolstoel nodig had. Sensationeel verhaal over een verstoorde moeder-dochter relatie, obsessie, vergeving en wraak. Haar debuut van Stephanie Wrobel werd al voor verschijning een internationale sensatie.

Bo Svernström’s boek gaat over afschuwelijke misdaden, maar ook over de neiging van het geheugen om de waarheid vorm te geven. Wie herinnert zich correct? En wie is er echt schuldig? Een echte Scandinavische thriller.

Deel 6 uit de geliefde Amos Decker-thrillerserie. Amos Decker – de FBI-consultant met een perfect geheugen – keert terug om een gruwelijke moord op te lossen in een bloeiende oliestad in North Dakota.

Het spannende vervolg op de bestseller Tijden van vuur.
Het verhaal neemt ons mee naar het Parijs, Chartres en Amsterdam uit de 16e eeuw ten tijde van de vervolging van de Hugenoten.

Drie seconden was krankzinnig spannend. Drie minuten bijna even opwindend. In Drie uur tikt de klok onweerstaanbaar richting climax en in de nieuwe thriller met Ewert Grens, de dwarse politie-inspecteur, is Drie dagen het verschil tussen leven en dood. Anders Roslund werd bekend als de helft van het schrijversduo Roslund & Hellström. Na het overlijden van Börge Hellström (1957–2017) ging hij solo verder met de serie over Ewert Grens.

Comments are closed.