De legende Jean-Michel Basquiat spreekt meer dan ooit tot de verbeelding als exponent van de in het New York van de jaren ‘80 bloeiende underground scène van visuele kunst en graffiti, hiphop, post-punk en DIY-films.

Van €  150,00 voor €  125,00
> Bestel nu!

Jean-Michel Basquiat

Massimo Listri is een Italiaanse fotograaf die vooral bekend staat om zijn grootschalige beelden van majestueuze, lege binnenruimten. In zijn foto’s van kastelen, verlaten huizen, bibliotheken, kathedralen en theaters, componeert Listri de ruimte vaak symmetrisch om het oog in de ingelijste picturale ruimte te plaatsen. voor The World’s Most Beautiful Libraries reisde hij naar enkele van de oudste en mooiste bibliotheken van de wereld om hun architecturale, historische en fantasierijke schoonheid te fotograferen.

Van € 150,- voor € 125,00
> Bestel nu!

The World's Most Beautiful Libraries. Massimo Listri

Het eerste boek gewijd aan het volledige werk van Ann Demeulemeester, een van de invloedrijkste en meest inspirerende Belgische modeontwerpers. De enige tekst in het boek is een inleiding door Patti Smith, die al jaren een goede vriendin van Demeulemeester is. De rest van dit werkelijk prachtig gemaakte boek bestaat uit meer dan 1000 afbeeldingen in het midden van elke pagina en toont een overzicht van het werk van Demeulemeester in chronologische volgorde.

Van € 100,00 voor € 39,90
> Bestel nu!

Comments are closed.