Ga naar hoofdinhoud

English Bookshop: opening soon

Voordat u het van een ander hoort: Boekhandel deBengel opent binnenkort een English Bookshop. Via een doorgang naar het pand naast ons komt u straks in een zeer ruim gesorteerde Engelse afdeling.

Het is een grote stap maar we voelen ons gesterkt doordat u ons de afgelopen jaren trouw bent gebleven. Ook tijdens de lockdowns, ook toen we noodgedwongen aan huis bezorgden. Onze omzet is, mede dankzij de webshop, min of meer constant gebleven. Sterker nog: we zien nog steeds veel nieuwe gezichten in de winkel.

We hebben dus geen overheidssteun ontvangen die nu moet worden terugbetaald en kunnen ons een uitbreiding veroorloven. Nu investeren we altijd liever in boeken dan in vierkante meters maar dit pandje is een hele charmante aanvulling op de winkel én een uitgelezen kans om een uitgebreide collectie Engelstalige boeken aan te bieden. Buiten het Engelse taalgebied wordt er namelijk nergens zoveel Engels gelezen als in Nederland en dat merken we ook in de winkel. Vergeef ons het enthousiasme maar we geloven dat The English Bookshop niet zou misstaan in een willekeurig Engels stadje.

Back To Top