De Bengel Online biedt u met ingang van vandaag een nieuwe service. Regelmatig bespreken wij interessante kunstboeken op ons eigen YouTube-kanaal en Facebook-pagina. Wij brengen u zo op de hoogte van onze nieuwste aankopen. De link naar de eerste film vindt u hieronder.

De video’s besteden in enkele minuten aandacht aan één bijzondere uitgave. De korte films verschijnen in het begin om de 14 dagen, later één keer per week. Wanneer u zich abonneert blijft u vanzelf op de hoogte van nieuwe uitgaven en interessante aanbiedingen. Elk boek is direct online te bestellen. Onder elke video staat een URL-link om aan te klikken.

In de eerste film bespreekt Bengel-eigenaar Gerrit-Jan Kruidenier een prachtig geïllustreerd boek met Japanse kunst uit de 19e eeuw. Het kleurrijke ‘The sixty nine stations along the Kisokaidõ’ van de Japanse houtdrukkunstenaars Hiroshige & Eisen. Hij laat zien hoe het boek op Japanse wijze is samengesteld, vormgegeven en gedrukt. Verderop in de video vertelt Gerrit-Jan hoe uitgeverij Taschen de wereld van de kunstboeken wist te ontsluiten voor een groot publiek.

Wij zijn benieuwd naar uw reacties op deze nieuwe service. Graag lezen wij dat per mail of direct op het YouTube-kanaal of op de Facebookpagina. Waar mogelijk passen wij onze service aan.

Comments are closed.